REPAIR CAFE VOORSCHOTEN OPEN OP ZATERDAG 28 SEPTEMBER

REPAIR CAFE VOORSCHOTEN WEER GEOPEND !


ZATERDAG 28 SEPTEMBER is het Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de Passage aan de Schoolstraat 100 en 108 te Voorschoten.

Repair Café Voorschoten is altijd op de laatste zaterdag van de maand geopend, uitgezonderd in de maanden juli en december.

Onze enthousiaste groep vrijwilligers staan dan weer klaar voor het herstellen van diverse defecte huishoudelijke apparaten, zoals stofzuigers, lichtarmaturen, koffiezetmachines, specifieke elektrische gebruiksvoorwerpen, kortom de meeste apparaten waar een snoer en een stekker aan zit. Daarnaast bent u natuurlijk ook welkom voor kapot houtwerk, speelgoed, gereedschappen, kleine fietsreparaties en kunnen wij ook uw messen en scharen weer slijpen.

Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen vragen wij wel een kleine vergoeding. Ook een vrijwillige bijdrage van iedere bezoeker stellen wij op prijs. Daarvan kunnen wij dan weer gereedschappen en materialen aanschaffen. Zo draagt ook u een steentje bij aan een duurzaam voortbestaan binnen onze Gemeente. In ons Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken, waardevolle en praktische kennis worden door onze vrijwilligers graag aan u overgedragen.


Voor overige informatie verwijzen wij u naar onze site:
www.repaircafevoorschoten.nl of www.repaircafenederland.nl


Ons Repair Café Voorschoten worden mede mogelijk gemaakt door de GEMIVA-SVG Groep, de firma HEIJMANS en het ALBERT HEIJN Filiaal te Voorschoten.